Regen, The Godfather en pannenkoeken

Gepubliceerd op 7 december 2022 om 09:00

Dag 11 (maandag 26 september 2022)

Volgens de weer app's had het vannacht en vanmorgen moeten regenen, maar tot nu toe is het droog. Dat betekent wel dat we ons ontbijt lekker buiten kunnen eten: verse croissantjes met Nutella uit ons oventje en een cappucino. 

Na het ontbijt lopen we weer met de honden langs de kustlijn. Nu krijgen we wel af en toe een buitje over ons heen, maar het valt allemaal nog mee. Wes heeft nog een keer op de app gekeken en die geeft aan dat het tot 11.00 uur droog blijft. Daarna zou er wel behoorlijk wat regen moeten vallen. Hierdoor besluiten we vandaag niet naar Lecce te gaan. Uiteindelijk kunnen we tot een uurtje of 13.00 toch prima naar buiten. Het regent af en toe een beetje, maar echte buien kun je het niet noemen. Met de voorspellingen van de hoeveelheid regen in ons achterhoofd hebben we wel alvast alles binnen gezet. 

We bakken pannenkoeken als lunch en zetten daarna 'The Godfather' weer aan. De film duurt zo lang dat we hem gisteravond niet meer af hebben kunnen kijken. 

Tijdens de film begint het inderdaad flink te regenen, dus het is maar goed dat we hier zijn gebleven. 

Uiteindelijk bestaat onze dag uit niet veel meer dan films kijken, snacken en tussen de buien door met de honden wandelen. En plannen maken voor morgen..

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.