Rustige stranddag

Gepubliceerd op 25 januari 2023 om 09:00

Dag 16 (zaterdag 1 oktober 2022)

We zijn allebei helemaal lek gestoken, want blijkbaar zaten er een stuk of 3 muggen in de bus. Het heeft gisteravond behoorlijk hard gewaaid, maar nu lijkt het wel mee te vallen. Als de zon doorkomt is het ook gelijk behoorlijk warm. Lekker weer om te zwemmen, dus dat doen we na het ontbijt. Dan is het ook nog lekker rustig, wat fijn is want Wes wil ook wat drone beelden maken langs de kust. 

In de ochtend is het best bewolkt, maar ook zonder zon is het lekker warm. En de zee heeft een prima temperatuur. Vandaag is onze laatste dag hier, dus willen we nog even lekker genieten van het strand en de zee. 

Na de lunch laten we de honden even in de bus. Er zijn nu behoorlijk wat golven en Wes wil graag met de sup proberen te surfen. Dit blijkt nog best wel een uitdaging. Het gaat er best wild aan toe en soms zie ik Wes en de sup ineens verdwijnen om vervolgens gelukkig wel weer op te duiken. Ik ben mee zonder sup, surfen probeer ik liever een andere keer. 

Behoorlijk wat blauwe plekken verder komen Wes en de sup uiteindelijk wel heelhuids het water weer uit. 

Na deze activiteit houden we het verder rustig en genieten we van onze laatste avond aan het strand met de bus. Morgen willen we richting de Amalfikust. Eens kijken of het net zo mooi is als de foto’s die we altijd tegen komen.

Reactie plaatsen

Reacties

Pieterse
een jaar geleden

Afwisselend,vervelende muggen en ook nog blauwe plekken,🙈maar ook zwemmen mooi hoor 👍