Cadac Citi Chef

Gepubliceerd op 25 april 2024 om 17:29

Ontdek onze nieuwe vriend op reis: de Cadac Citi Chef 40!

Hallo lieve lezers, we willen jullie wat meer vertellen over onze gloednieuwe barbecue: de Cadac Citi Chef 40. Die ons kookleven onderweg gevarieerd, lekker, leuk en makkelijk maakt!

 

Upgrade van de Grillo Chef naar de Citi Chef
Voorheen gebruikten we de Cadac Grillo Chef. Een fantastisch apparaat, maar met een klein nadeel: de poten moesten er steeds onder gemonteerd worden. Dit kostte extra tijd en nam meer ruimte in beslag tijdens onze reizen. Onze nieuwe City Chef lost al deze problemen op. Hij is snel op te zetten, kan direct op de tafel, is compact en uiterst efficiënt.

Moeiteloze bediening en veelzijdigheid
Wat de Citi Chef 40 echt speciaal maakt, is de ongelooflijke eenvoud in gebruik. Koppel gewoon een gasflesje aan, activeer de automatische ontsteking, en voilà – je bent klaar om te grillen! Met een diameter van 40 cm is er meer dan genoeg ruimte om een smakelijke maaltijd voor iedereen te maken. Een lekkere (vega)burger, groenten, een pizza of paella: alles wordt perfect bereid.

Niet alleen voor BBQ
Cadac staat bekend om de veelzijdigheid van hun barbecues en de Citi Chef 40 stelt niet teleur. Er zijn veel verschillende opzetstukken, waaronder een paella pan en een pizza steen. Tijdens onze laatste trip probeerden we de pizza steen uit en waren erg enthousiast over het resultaat: een verse pizza met een heerlijk krokante bodem in een paar minuten, en veel lekkerder dan uit een gewone oven!

 

Precisie koken met geïntegreerde thermometer
Een handige toevoeging aan de Citi Chef 40 is de ingebouwde thermometer in het deksel. Deze functie stelt ons in staat om de temperatuur nauwkeurig te monitoren, wat essentieel kan zijn voor het perfect bereiden van gerechten die een specifieke kooktemperatuur vereisen. Het neemt het giswerk weg en zorgt voor heerlijke resultaten, elke keer weer.

 

Eenvoudig schoonmaken
Na het genieten van onze maaltijd, is het schoonmaken van de Citi Chef 40 een fluitje van een cent. De grillplaten zijn gemakkelijk te verwijderen en de vetpan is zelfs vaatwasserbestendig. Al hebben wij meestal geen vaatwasser bij de hand als we weg zijn met de camper :) Maar toch, altijd handig! En ook met de hand is hij goed schoon te maken.

 

Eenvoudig opbergen en een mooie uitstraling
Naast zijn functionaliteit is de Citi Chef 40 ook een lust voor het oog met zijn stoere groene kleur. Hij past perfect bij onze outdoor stijl. Met de handige opbergtas is de BBQ na gebruik zo weer netjes opgeborgen in de camper, zonder veel ruimte in beslag te nemen.

Wij zijn helemaal verkocht aan onze nieuwe Cadac Citi Chef 40 en kunnen niet wachten om meer heerlijke recepten te maken tijdens onze reizen en dagjes weg!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.